Kezdőlap » Színkódos élelmiszeripari eszk » Élmip. színkódo tároló-adagoló » Egymásba illeszthető tároló edény 18L -Ø435x180mm


        

Egymásba illeszthető tároló edény 18L -Ø435x180mm

 

10 színben, tartós, masszív, vastag, ütésálló MDPE polietilénből

Cikkszám: FAC01
Színválaszték: 10 színben
Űrtartalom: 18 liter
Választható színek:

Részletes leírás

  • Külső méretek: 425x 178mm
  • Térfogat: 18 liter 
  • Súly kapacitás: ribizli 11KG / zsír 12KG / liszt 7KG / cukor 12KG / mazsola 12KG
  • Élelmiszer érínkezés: Igen
  • Anyag: polietilén (MDPE)

AC01- élelmiszeripari, nagy teherbírású, műanyag, színkódolható, egymásra rakható tárolóedény. Kedvelt az élelmiszeriparban, az élelmiszer-feldolgozó és a sütőiparban. Ezt a tárolót általában az élelmiszer-összetevők, például liszt, cukrok, szemes alapanyagok, fűszerek és még sok más tárolására és kezelésére használják.

Ez az edény élelmiszer-minőségű polietilén anyagból készült, sima, pontosan illeszkedő, könnyen tisztítható és higiénikus belső és külső felületet tartalmaz. Az AC01 425 mm-es külső alapátmérőjű, amely megegyezik az összes többi műanyag tárolóval a termékcsaládon belül, így magasságuktól függetlenül mindegyik illeszkedik egymásba. Színazonos műanyag fedő is rendelhető hozzá, amivel lefedheti a tárolót.

A tartály széles körű élelmiszer-jóváhagyott színekkel állítható elő a színkódoláshoz, beleértve a  piros , kék , zöld , sárga, fehér, narancs , lila , rózsaszín , fekete , barna , szürke , sötét sárga és világos zöld színeket.

Y2VlYTI