Kezdőlap » Színkódos élelmiszeripari eszk » Élmip. színkódo tároló-adagoló » Egymásba illeszthető tároló edény 31L -Ø435x315mm


        

Egymásba illeszthető tároló edény 31L -Ø435x315mm

 

10 színben

Cikkszám: FAC02
Színválaszték: 10 színben
Űrtartalom: 31 liter
Választható színek:

Részletes leírás

  • Külső méretek: Ø425 x 300 mm (Dia x H)
  • Térfogat: 31 liter
  • Súlykapacitás : ribizli 17KG / zsír 25KG / liszt 14KG / cukor 23KG / mazsola 19KG
  • Élelmiszerrel éríntkezhet: Igen
  • Anyag: polietilén (MDPE)

AC02- élelmiszeripari, nagy teherbírású, műanyag, színkódolható, egymásra rakható tárolóedény. Kedvelt az élelmiszeriparban, az élelmiszer-feldolgozó és a sütőiparban. Ezt a tárolót általában az élelmiszer-összetevők, például liszt, cukrok, szemes alapanyagok, fűszerek és még sok más tárolására és kezelésére használják.

Ez az edény élelmiszer-minőségű polietilén anyagból készült, sima, pontosan illeszkedő, könnyen tisztítható és higiénikus belső és külső felületet tartalmaz. Az AC02 425 mm-es külső alapátmérőjű, amely megegyezik az összes többi műanyag tárolóval a termékcsaládon belül, így magasságuktól függetlenül mindegyik illeszkedik egymásba. Színazonos műanyag fedő is rendelhető hozzá, amivel lefedheti a tárolót.

A tartály széles körű élelmiszer-jóváhagyott színekkel állítható elő a színkódoláshoz, beleértve a  piros , kék , zöld , sárga, fehér, narancs , lila , rózsaszín , fekete , barna , szürke , sötét sárga és világos zöld színeket.

YTYwYW