Blue Tools katalógus 2019

Színkódos eszközök

Detektálható eszközök

5S eszközök

Árnyékfalak

Élelmiszeripari tárolók

 


Kezdőlap » Detektálható eszközök » Detektálható sebtapaszok

Detektálható eszközök / Detektálható sebtapaszok

A ragtapaszok gyakori kockázatot jelentenek az élelmiszeripari munkavégzésben, hiszen nedvesség vagy mozgás hatására könnyen leeshetnek. Feldolgozandó anyagba való belekerülésük az idegen anyag megjelenésén kívül akár fertőzésveszélyt is magában hordozhat, így fokozott jelentősége van a tapaszok gyors és biztos kiszűrésének.

A detektálható ragtapaszok használata az ilyen helyzetek felismerését könnyíti meg. Igény szerint elérhetők vízhatlan vagy textil anyagból, illetve röntgen vagy fémdetektor által érzékelhető változatban és természetesen több méretben.  A fémdetektálhatóságot alumínium szál, a röntgen készülék általi kimutathatóságot pedig bárium csík teszi lehetővé. Az egységesen alkalmazott kék szín a vizuális kiszűrésre szolgál, hiszen a kék szín természetes módon nem fordul elő az élelmiszereknél.

A kimutathatóság szintje függ a fémdetektor beállításaitól, a gyártási környezettől és az előállított élelmiszer típusától.

Azt ajánljuk, fémdetektorral kimutatható termékeinket először tesztelje saját fémdetektorával, mielőtt azokat bevezetné az előállítási területen.

Rendezés 
Gyártó  Állandó raktárkészletű termék!
Állandó raktárkészletű termék!


Állandó raktárkészletű termék!
Állandó raktárkészletű termék!


Állandó raktárkészletű termék!


Állandó raktárkészletű termék!                                    

YmFmZ