Kezdőlap » Detektálható eszközök » Egyszerhasználatos védőeszköz » Többször használatos, teljesen detektálható füldugó SNR 29


        

Többször használatos, teljesen detektálható füldugó SNR 29

 

Detektálható füldugó

Cikkszám: P1778

Részletes leírás

Füldugó kék szilikonból készült.
A dugó minden eleme észlelhető, mind a zsinór, mind maga a lamellás fűldugó.


Az élelmiszeriparban a legtöbb gyártási folyamat 85-95dB zajszinttel jár. Ez vonatkozik a gyümölcs- és zöldségfeldolgozó üzemekre, pékségekre, tejüzemekre. Vannak azonban olyan területek, ahol ez a szint eléri a 100 dB-t – ezek a malmok, az italgyártás vagy a húsipar.

A megoldást a füldugók, amelyek ideálisak a hallás védelmére az ipari zajoktól. Különösen az élelmiszeripar számára fejlesztettek ki kék színű érzékelődugókat. Választhat az eldobható és az újrafelhasználható dugók között.

Egyéni védőeszközök - III. kategória Megfelel az EN 352-2:2002
szabványnak
Kék a vizuális érzékeléshez (a kék nem fordul elő természetes módon az élelmiszerekben)

*A termékek detektálhatósága számos paramétertől függ, például az érzékelő típusától és beállításaitól, az előállított élelmiszer típusától és még sok mástól. Ezért azt javasoljuk, hogy a vásárlási döntés meghozatala előtt tesztelje a termékeket a fémdetektoron.

Honlapunk katalógusként működik. Árajánlatért, illetve rendelés esetén kérjük, forduljon hozzánk az info@detektalas.hu címen!

ZGI3Yj